Sinds 17 december heeft Relais Saint Saint Job er een nieuwe vitrine bij. Naast ons restaurant kunt u voortaan elke dag terecht bij ‘Traiteur & Vins du Relais’ voor een selectie van biodynamische en natuurlijke wijnen en heerlijke gerechten en producten om mee te nemen.

In de enorme toonbank vindt u de klassiekers (allerlei salades, kaasfondu’s, garnalenkroketten, hammetjes, wilde rode garnalen uit Argentinië, gerookte zalm, enz.) en diverse gerechten (let wel, ALLES huisbereid), zoals haantjes, groenteravioli, scampi’s met rode of groene curry, zalm- of kabeljauwfilet met ratatouille, quinoasalade, stoemp, pasta, enz. De genereuze porties zijn verpakt op borden die u verwarmt in de microgolfoven of au bain-marie; een aluminium bakje wordt erbij geleverd indien u een traditionele oven verkiest. Gerechten die bestemd zijn voor de dag zelf, worden eenvoudig bedekt met een beschermende film. Als u ze wilt bewaren (tot 7 dagen in de koelkast), dan worden ze ter plekke met een professionele machine verpakt onder gemodificeerde atmosfeer. We benutten dus de voordelen van een geavanceerde techniek om het ambachtelijke aspect te bewaren. Bij de versnaperingen vinden we tussen de fijne producten onder meer de sardientjes van La Guildive met piment, een absolute verrukking waar je van kunt blijven eten, bijvoorbeeld bij het aperitief.

traiteur1
traiteur2
traiteur3

In het tweede deel van de winkel bevindt zich de wijnkelder, met een honderdtal biodynamische en natuurlijke wijnen. In deze buitengewone collectie vindt de liefhebber alles om zijn papillen te verrassen. Met deze selectie willen wij onze gasten de kans bieden om zich te wagen aan de aroma’s van deze productieprincipes, die nog niet helemaal zijn ingeburgerd. We verkopen de wijnen per fles (vanaf 8 euro) of met de formule 5+1 gratis.

traiteur4
traiteur5
traiteur6

Onze wijnkelder wordt gecompleteerd met een waaier van uitzonderlijke gedistilleerde dranken: single cask whisky en rum (nummer van het vat, aantal exemplaren, botteling, leeftijd ...). Deze kostbare spiritualiën zijn nauwelijks duurder dan de massaproducten, maar hun kwaliteit is veruit superieur. Traiteur & Vins du Relais cultiveert het plezier van ontdekkingen door een grote selectie wijnen en alcoholhoudend dranken te laten proeven. Waarom zou u dat zichzelf niet gunnen?

traiteur7
traiteur8
traiteur9

Adres en openingstijden:

Wij nodigen u uit om onze producten te komen ontdekken:

Sint-Jobsplein 3 – 1180 Brussel (naast Relais Saint Job), van maandag tot zaterdag van 10 tot 21 uur, zondag van 11 tot 18 uur. 

Bestellingen:

Wij nemen eveneens uw bestelling op per telefoon op 02 375 23 01

By Curry Ketchup